Termeni și condiții

GENERALITATI

Folosirea acestui site implica respectarea termenilor si a conditiilor acestui site. Proprietarul acestui site isi asuma dreptul de a face modificari fara a face o notificare prealabila.

DEFINITII

  • Firma: Fenechiu Horia Sorin Intreprindere Individuala detine si administreaza website-ul : www.dealurilemartanusului.ro. Intregul continut al site-ului apartine : firmei Fenechiu Horia Sorin Intreprindere Individuala. Folosirea fara acordul proprietarului a pozelor si a continutului acestui site se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.
  • Datele personale introduse de catre cumparator nu vor fi folosite in alte scopuri decat cele ale magazinului.
  • Termenul de livrare al produselor cumparate de pe magazinul online : www.dealurilemartanusului.ro va fi intre 24 – 48 ore de la momentul confirmarii comenzii. Plata coletului se poate face numerar la primirea coletului sau pe loc la predarea personala.
  • Pretul produselor contine TVA. Firma de curierat isi asuma raspunderea si plata despagubirilor pentru deteriorarea coletului.

Toate produsele magazinului online : www.dealurilemartanusului.ro beneficiaza de garantie conform cu cea inscrisa pe eticheta produsului.